Vilken underbar dag!

Efter att nu ha läst om Emilias dröm blev min dag ännu bättre.
Jag gick upp tidigt, hann äta en god frukost och cyklade i det fantastiska vårvädret till tåget, i lugnt tempo.
Satt genom världens tråkigaste lektion. Cafeterian och en bulle. Lugn promenad till tåget och fin läsning. Sedan nickarsömn. Helt underbart. Satte mig på kafferosteriet och drack kaffe och skrev texter till bandet. Så soft. Det borde nästan vara olagligt.
Gick sedan genom ett regnigt Malmö där kyrkogården var något av det vackraste jag sett på länge. Blommorna blommade, gräset var grönt och fåglarna sjöng. Trots regnet.

Nu väntar bara lite studier där jag ska fridlysa den svenska tanten.

Leverpastej!


God morgon!

I det somrigaste Sverige. I ett villaområde med färglada små, små hus. Ylva och jag, vi ska stjäla. Vi är förberedda, hon med en riktig pistol och jag fick förse mig med en locktång. Nog så farligt är väl det. Det blommar överallt. Stora buskar vid alla husen. Plötsligt är det så mycket blommor att vi får leta oss igenom snåren för att hitta husen. Vi hittar ett runt hus. Litet. Ylva löser av några skott mot det som visar sig vara en telefonstolpe. Jag berättar för henne att det nog är lönlöst att råna stolpen. Vi tar oss vidare genom det som blivit en nästan igenvuxen park, under de enorma buskarna i alla färger. Långt in finns husen. Men vi börjar springa. Vi kan ju råka illa ut. Med en pistol i handen, och en locktång. Vi kastar iväg det, in i snåren. Lägger oss på en enorm gräsmatta full av vintergäck och de där vita små blommorna som finns på gräsmattor. Jag ska göra en krans.

Sen vaknar jag i ett annat villaområde, grått och blä. Jippikaej :D

 


April, April!

Det är soligt ute.
TIP TOE IN THE GRASS.
Fest. Godis. Sol. Vind. Ej längre vinterjacka.
Vi ser slutet på trean. Fyra riktiga veckor kvar i skolan.
Sedan är tolv år av ens liv över.
OJ.